🍾🫒🍑🍷🥖☕🥐🍐 Trøffelsesongen i Provence når sitt høydepunkt utpå nyåret. Da er luften klar og skarp i skråningene her i baklandet. Og om solen fortsatt står litt lavt, står forventningene desto høyere til trøffeljakt og matgleder i Provence. For trøffeljakt og matgleder i Provence er vinterens gastronomiske høydepunkt sammen med mange mestere: trøffelhundene, de lokale «gutta» i trøffellauget og Trond Moi. Alle mestere – på aroma, terreng og subtile tegn. De brenner for sine fag og gleder over å dele sin kunnskap og innsikt med veltrente sanser for alt som høyner opplevelsen av franske retter, vin og, ikke minst, den myteomspundne trøffelen. Det blir dager fylt med innsikt, læring og moro i magiske omgivelser.

Vi bor førsteklasses og får rik anledning til å kokkelere med Trond Moi på kjøkkenet og få med hva de profesjonelle kokkene gjør for å heve et måltid. Og så samles vi rundt rause og heldekkede matbord og lar samtalene summe….

Det er en spesiell tur med et veld av nytelser for gourmeter som har lest seg eventyrlystne med Peter Mayle og hans trøffelhistorier. Høydepunktet for enhver sopptur-entusiast. Velkommen med 4. til 10. februar.

Provencalsk hilsen fra Sissa

sissa@provencereiser.com
Tel +47 905 14 310
www.provencereiser.com

Provencereiser er medlem av Reisegarantifondet