Mitt vidunderlige Provence
Foto: Tone Larsen

Bildet fra markedsdag i min elskede landsby i Provence er tatt av Tone Larsen mens hun var på fotokurs med oss.

Olivenkrukker i hagen
På markedet

🐇🍊🫒🦪🍹🍐🐿 – har jeg for tiden behov for en rolig base der jeg kan jobbe og ha gode stunder med mennesker jeg er glad i. Så er jeg heldig og har en tastevenn, ja, for vi skriver jo ikke brev lengre – nå er det tastetrykk, derfor bruker jeg ordet tastevenn. Etter årlig deltagelse med Provencereiser i min elskede sør-franske landsby, har vi i lang tid sendt hverandre små snutter om litt av hvert. Innerst i hjertet bærer jeg alltid med meg litt poesi. Dette fine diktet mottok jeg denne uken. Les det gjerne, kos deg med noen bilder fra mitt Provence og sørg for at helgen blir god.

Thinking.

If you think you are beaten, you are.
If you think you dare not, you don’t.
If you like to win, but think you can’t,
It is almost certain you won’t.

If you think you’ll lose, you’re lost.
For out of the world we find
Success begins with a fellow’s will.
It’s all in the state of mind.

If you think you’re outclassed, you are.
You’ve got to think high to rise.
You’ve got to be sure of yourself before
you can ever win a prize.

Life’s battles don’t always go
To the stronger or faster man.
But soon or late the man who wins,
Is the one who thinks he can.

— Walter D. Wintle

Provencalsk hilsen fra Sissa

sissa@provencereiser.com
Tel +47 905 14 310
www.provencereiser.com

Provencereiser er medlem av Reisegarantifondet