Provencereisers mat- og vinkurs

Ingen kjærlighet er mer oppriktig enn kjærligheten til mat

Vi ønsker deg velkommen til matkurs med Provenceglade kokker.

Stedet er Provence, i Sissas yndlingskjøkken i Cotignac, hvor hun lokker med med seg spennende kokker, både «lokalt» og fra Norge. Senest var det Trond Moi. Her stiller herlige kokker som på nært hold lar oss se grepene de bruker, høre deres mening om råvarer, smake når de smaker og pepre når de peprer.

Livet er for kort til å spise dårlig mat. Bilder fra matkurs med Trond Moi. Selvfølgelig får pepperen en omgang i pannen for å få frem den rette smagen. Og vi koser oss med all verdens delikatesser. Har lyst til å fremheve djeveleggene. De smaker himmelsk!! Men tenk, det heter retten.

Å lære mat av disse kokkene er ingen stiv forelesning, men engasjert og ivrig glede over mat. Og det er sånn det skal vœre. Her deles innsikt og kunnskap.
Vi satser på å føle oss mere kompetente og trygge når vi siden kaster oss over inspirerte retter i eget kjøkken. Wow, hvilken fryd, tenker vi, og får vann i munnen… og så gleder vi oss til de lune Provence-årsidene.

Vi skreddersyr gjerne opphold for grupper eller firmaer som ønsker noe mer for sine – enten det er som alternativt julebord eller andre anledninger som fortjener en rik opplevelse i en vakker setting.

I ny og ne legger vi ut oppskrifter på bloggen også, så følg med og se hva vi kan friste med!

You have to eat to cook. You can’t be a good cook and be a noneater.
I think eating is the secret to good cooking.
Julia Child

Neste anledning blir en kombinert trøffeljakt og kokkekurs med Trond Moi, søn 4.–lør 10. februar 2024.

Magen, hjertet og sansene står i sentrum under glade mat- og vindager kombinert med trøffeljakt. Sammen skal vi finne dem, lage dem og smake dem – de hemmelighetsfulle trøflene, kjøkkenets sorte diamanter. Trond Moi holder matkurs med oss på det store landsbykjøkkenet. Selvfølgelig skal vi bruke trøfler i maten.
Pris: NOK 14.400,–

Send en e-post til sissa@provencereiser.com for å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om mat- og vinkursene her. Se også informasjon om våre trøffelturer her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside.