Jean Marie Mare

– fransk av sinn og skinn, men litt norsk også
Jean Marie Mare

Vår fransk/norske kokk, Jean Marie Mare, kommer gjerne for å kokkelere med oss. Han er fransk av sinn og skinn, men ble så forelsket i Norge under sine år på Den Franske Ambassaden i Oslo at vi kaller ham litt norsk også. Språket vårt behersker han til fulle, med en sjarmerende fransk aksent.

Hans fartstid på Le Canard i Oslo og kjente restauranter i Paris fikk ham til å dra fra stresset i storbyene for å åpne sin egen restaurant i Moustier St. Marie. Det ble min favoritt-restaurant i Provence. I årevis har jeg lokket ham til å bli en del av Provencereisers team. Jeg lyktes og er så glad.

Et ekstra pluss, synes jeg da, er hans romantiske historie rundt møte med sin norske kone. Han slipper ikke unna, vi vil høre den i løpet av et godt måltid.

Neste mat- og vinkurs er med Trond Moi, søndag 15. oktober til lørdag 21. oktober (NOK 14.400,–). Send gjerne inn dette skjemaet om du ønsker å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om mat- og vinkursene her. Se også informasjon om våre trøffelturer her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside.

Informasjon om tur

2 + 15 =