Jean Marie Mare

– fransk av sinn og skinn, men litt norsk også
Jean Marie Mare

Vår fransk/norske kokk, Jean Marie Mare, kommer gjerne for å kokkelere med oss. Han er fransk av sinn og skinn, men ble så forelsket i Norge under sine år på Den Franske Ambassaden i Oslo at vi kaller ham litt norsk også. Språket vårt behersker han til fulle, med en sjarmerende fransk aksent.

Hans fartstid på Le Canard i Oslo og kjente restauranter i Paris fikk ham til å dra fra stresset i storbyene for å åpne sin egen restaurant i Moustier St. Marie. Det ble min favoritt-restaurant i Provence. I årevis har jeg lokket ham til å bli en del av Provencereisers team. Jeg lyktes og er så glad.

Et ekstra pluss, synes jeg da, er hans romantiske historie rundt møte med sin norske kone. Han slipper ikke unna, vi vil høre den i løpet av et godt måltid.

Neste anledning blir en kombinert trøffeljakt og kokkekurs med Trond Moi, søn 4.–lør 10. februar 2024.

Magen, hjertet og sansene står i sentrum under glade mat- og vindager kombinert med trøffeljakt. Sammen skal vi finne dem, lage dem og smake dem – de hemmelighetsfulle trøflene, kjøkkenets sorte diamanter. Trond Moi holder matkurs med oss på det store landsbykjøkkenet. Selvfølgelig skal vi bruke trøfler i maten.
Pris: NOK 14.400,–

Send en e-post til sissa@provencereiser.com for å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om mat- og vinkursene her. Se også informasjon om våre trøffelturer her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside.

Informasjon om tur

2 + 7 =