Aud Amiti Myhre

– yoga- og meditasjonslærer

Jeg er Aud Amiti, en yoga– og meditasjonslærer som elsker å skape gode øyeblikk sammen med de som deltar på yoga med meg. Det kan være øyeblikk av ro, innsikt, glede, energi og fred. Jeg er opptatt av at du skal møte deg selv der du er, og at det alltid finnes en mulighet for forandring. Det kan være å gå fra stiv til mykere kropp, fra kaos i tanker til klarhet, fra tung energi til letthet.

Mine yoga– og meditasjonstiler er Kundaliniyoga og Klassisk yoga med dryss av Yoga Nidra og Restorative yoga. I yogatimene med meg møter du ikke hodestående eller store bakoverbøyer. Min yogaform er for de fleste enkel å få til, og jeg tilpasser timene til deltagerne. Jeg er spesielt opptatt av å lytte til kroppen, å være tilstede i pusten og å gi seg selv det det en trenger. Flere av de som har startet hos meg har vært godt voksne og ikke hatt erfaring med yoga fra før. Nå er de noen av mine ivrigste deltagere. 
 
Jeg har 32 års erfaring med yoga og meditasjon, er internasjonalt sertifisert Kundaliniyogalærer, nivå 1 og 2 fra KRI. Har i tillegg utdanning i Yoga Nidra, Restorative Yoga og Meditative healing. For tiden utdanner jeg meg til å bli yogaterapeut. I 2024 kommer jeg ut med bok om Kundaliniyoga.
Om du vil ha bedre indre balanse, tilstedeværelse og overskudd – vær velkommen til yoga og fine dager i Provence!

Send gjerne en e-post til sissa@provencereiser.com for å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om våre yogakurs her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside .