Trond Moi

– nysgjerrighet og begeistring over å lære, mestre og dele

Drømmen om å jobbe med Trond Moi dreier seg ikke første og fremst om mesterkokk-tittel og kokkemedaljer, men om felles visjon. For når man kjenner Trond Moi vet vi at hans visjon er å gi gjesten en spesiell opplevelse inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst. Når vi tar med stikkord som kvalitet og matglede, samt betydningen av en stemningskapende ramme, ser vi hvorfor det passer så godt med Glade dager i Provence – Sissas eget konsept. I alle spor etter Tronds hånd og ånd finner vi kvalitet, men også nysgjerrighet og begeistring over å lære, mestre og dele. Vi må få lov til å si det med egne ord så Provencereisers gjester får det inn med teskje hva vi fryder oss over og gjerne deler:

Vi fryder oss ved tanken på å lage mat med en kokk som lar råvarene spille hovedrollen og selv er regissør, og som har samme respekt for gjestene sine som for råvarene. En kokk som kan ta kjente, tradisjonelle retter og løfte dem frem og svøpe dem om, så vi gjenoppdager ingredienser og smaker i ny og overraskende drakt.

Vi gleder oss over å å oppleve og dele Tronds intense engasjement i å komponere måltider som tar utgangspunkt i stedet, råvarene, gjestene og stemningen. I Trond Mois farvann finner vi arbeidsglede, ekte verdier, friske råvarer, faglig stolthet og mot til å leke litt. Hvem vil ikke være med å leke da?? Og når en liten fugl har sunget for oss at det franske kjøkken ligger Tronds hjerte nærmest, hva er bedre enn å treffe ham her hos oss på fransk jord?

Trond Moi, Bella og Sissa (foto: Anne Line Henriksen)

Neste anledning blir kokkekurs med Trond Moi, 6.–12. oktober 2024.

Magen, hjertet og sansene står i sentrum under glade mat- og vindager. Trond Moi holder matkurs med oss på det store landsbykjøkkenet.
Pris: NOK 14.400,–

Send en e-post til sissa@provencereiser.com for å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om mat- og vinkursene her. Se også informasjon om våre trøffelturer her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside.

Informasjon om tur

14 + 8 =