Provencereisers malerkurs

På våre kreative kurs i Provence ønsker vi å gi deg et opphold til fryd for alle sansene – med inspirasjon, ny kunnskap, visuelle gleder, herlige dufter og nydelige smaker. En helhetsopplevelse der alle sanser er i bruk. Naturen er et behagelig bakteppe når oppmerksomheten rettes mot ømme penselstrøk på nakne lerreter. Noen ganger faller alt på plass.

Våre kursledere er entusiaster; hver har sine spesialiteter og solide bakgrunn. Alle våre kursledere legger opp kursene så de passer både for nybegynnere og de som har mer erfaring. De tryller frem den naturlige kreativiteten vi alle har, og den enkelte får individuell oppfølging. Vi bor og jobber i fredfull landsbysetting, i omgivelser som i seg selv stimulerer til nye bilder. Og når våre kursledere finner en ekstra inspirerende perle kan det bli en utflukt i ny og ne også – f.eks. til Cezannes atelier i Aix-en-Provence eller Maria Magdalenas krypt i St. Maximin – hvert kurs er unikt.

I Provence skal vi bo i en fredfull landsbysetting i Cotignac i omgivelser som i seg selv stimulerer kreativiteten. Her venter et herskapshus fra 1700-tallet på oss, nennsomt satt i stand så gammel historie går hånd i hånd med dagens krav til komfort. Selvfølgelig får alle som ønsker det egne, gode rom.

Hver dag kommer frokosten på bordet fra kl. 0800. Formiddagen er i kreativ ånd med våre kursledere. To-retters lunch serveres på fransk manér ca. kl.1300, før en ny kreativ økt på ettermiddagen. Middagen serveres ca. kl. 1900, også det på fransk manér og som regel en tre-retters. Vi skal spise og drikke godt i gourmetenes hjemland og lar samtalene summe over bordet.

Selvfølgelig blir det tid til å benytte det store saltvannsbassenget og nyte tid på landsbytorgets kaféer. For, å sitte under platanene på et landsbytorg i Provence og betrakte livet som leves der er en god opplevelse!

Malerkurs på kalenderen:

Send en e-post til sissa@provencereiser.com for å melde deg på, eller om du har spørsmål til opplegget.

Les mer om våre malerkurs her. For spørsmål omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre viser vi til vår generelle informasjonsside .