Provencereisers fotokurs

Fotografering er et internasjonalt språk som alle forstår

Provence er et skattkammer for inspirasjon og motiver. Roen er det som kjennetegner en god tilværelse best. I Provence senker vi skuldrene i et vennligsinnet og rolig landskap hvor klokkeslett er omtrentlige og livsgleden stor. Her er det lett å finne ro til å skape nye minner. Det er nok et mål i de provencalske landsbyene å la arkitekturen fortelle menneskenes historie uten å rote den til med moderne forandringer og iøyenfallende nips og naps. For i grunnen er det jo sjel og levd liv det handler om. Her ligger fortiden som et fundament for nåtiden, og det er jo vakkert i seg selv.

Å fange inn den levende landsbyidyllen, provencalernes ujålete hverdager, det spirituelle livet rundt egnens klostre, eller den livgivende naturen rundt oss, vil bli historier gjennom fotografenes linser. De historiene skal vi dele over gode matbord og frodige samtaler. Så kan linsene formidle nye oppdagelser i dagene som kommer.

Møt kursholderen

Neste tematur med fotokurs er fullbooket. Send gjerne en e-post til sissa@provencereiser.com om du ønsker å få nærmere beskjed når vi har en dato klar for neste tur, eller om du har spørsmål til opplegget.

Se også vår generelle informasjonsside der du vil finne svar på alt omkring den praktiske gjennomføringen av tematurene våre.