Sissa i Avignon

Bildet ble tatt i går foran en av mine hjerterestauranter i pavebyen Avignon, et sted jeg drar tilbake til med jevne mellomrom.

🍏🫒🍾 Å reise kan vel sammenlignes med å studere bøker eller bare bla i dem. For det du ønsker å oppleve med en reise er jo helt opp til deg selv. Men kanskje blir noen reisemål ekstra fine når vi velger å være studerende reisende.

Hjertet mitt slår alltid litt fortere når det gjelder Provence. Jeg er forelsket i dette vakre, sør-franske området med lyset, stemningene, landskapet og menneskene som de berømte kunstnerne har fanget i sine udødelige mesterverk. Jeg kjenner på det gode livet når jeg sitter omringet av plataner, sypresser, oliventrær, vinåkrene og nipper dovent til et godt, lokalt glass. Jeg fryder meg langs snirklete bondeveier for å finne pittoreske idyller og historisk arkitektur. Det hender jeg kommer over en skjønnhet i forfalt. Men når jeg betrakter menneskene som lever sine liv i fullt monn, blir en falmet skjønnhet like fullt en skjønnhet.

Denne høstens kurs i Provence har vært proppende fulle foruten yoga-uken som vi kom altfor sent i gang med å snakke om. Men vi gjennomførte med en fin, liten gjeng og tar reprise til neste høst.

I 2024 er vi tilbake med vinterens gastronomiske happening i februar. Da ønsker Trond Moi og verdens herligste trøffeljegere velkommen når våren fosser frem her nede i mitt elskede Provence. Vil ikke det være en vidunderlig julegave til deg selv eller en du setter pris på?

Provencalsk hilsen fra Sissa

sissa@provencereiser.com
Tel +47 905 14 310
www.provencereiser.com

Provencereiser er medlem av Reisegarantifondet