Julepynt

🐇 Provencereiser vil takke alle dere fine mennesker som vi har fått lov til å dele glade Provence-dager med i dette året. Da de siste gjestene dro nordover i månedsskiftet oktober-november, hadde vi fremdeles uteluncher i solen. Og i dag, 2. juledag, var det 18 lune varmegrader i min elskede landsby i Provence.

🍍 Når våren spruter frem i februar med mimosa og gullregn i full blomst skal vi igjen falle for alle fristelser fra et godt kjøkken og pittoresk landsbyliv i Provence sammen med kokken Trond Moi. Sammen skal vi trylle med gode råvarer på vårt deilige landsbykjøkken og la samtalene summe over herlige matbord og gode glass.

🥐 Og selvfølgelig skal vi, som alltid i februar, ha en dag i de små alper hos våre gode trøffel-venner. Der skal vi jakte trøfler med deres premierte trøffelhunder og ha lunch under eiketrærne i trøffelaskogen til Jean Claude. Trond Moi blir som et barn på julaften når vi kan fråtse i trøfler under kokkedagene vi skal dele i min elskede landsby i Provence.

🥖 Blir du med søndag 5. til lørdag 11. februar mens vinteren herjer i Norge og våren ønsker deg velkommen til Provence?

🍑 Takk til hver og en av dere jeg har fått lov til å bli kjent med dette året. Jeg gleder meg til nye menneskemøter og glade dager i Provence i 2023.

Provencalsk hilsen fra Sissa

sissa@provencereiser.com
Tel +47 905 14 310
www.provencereiser.com

Provencereiser er medlem av Reisegarantifondet