Trond Moi

Du må spise et land for å lære det ordentlig å kjenne.

I PROVENCE I SØR-FRANKRIKE GJELDER DET IKKE MINST TRØFLER, ELLER JORDENS SORTE DIAMANTER, SOM DE OFTE KALLES.

🍇 🫒 🥖 🍷 🧄 🥐 🥂 🍾 🥂 🥐 🧄 🍷 🥖 🫒 🍇

Det får du god anledning til på matkurs med Trond Moi i Provence søndag 5. til lørdag 11. februar, når våren riktig spruter frem i det sør-franske landskapet.

Vi fryder oss med tanken på å lage mat med en kokk som lar råvarene spille hovedrollen og selv er regissør, og som har samme respekt for gjestene sine som for råvarene. En kokk som kan ta kjente, tradisjonelle retter og løfte dem frem og svøpe dem om så vi gjenoppdager ingredienser og smaker i ny og overraskende drakt. Og så er det gøy å dele kjøkken med en kokks arbeidsglede, ekte verdier, friske råvarer, faglig stolthet og mot til å leke. Hvem vil ikke leke da?

Og når en liten fugl har sunget meg i øret at det franske kjøkken ligger Tronds hjerte nærmest – hva er da bedre enn å treffe ham her hos oss på fransk jord i mitt elskede Provence?

I februar bruker vi alltid en dag hos våre kjære trøffeljegere og deres premierte trøffelhunder i de små alper. En opplevelse ulikt alt annet. Gjett om vi får rikelig med trøfler med oss hjem til landsbykjøkkenet og kokkeleringen med Trond. Det er et eventyr.

Varmt velkommen med til vårt elskede Provence. En opplevelse som dette er en fin julegave til deg selv eller en du er glad i.

Provencalsk hilsen fra Sissa

sissa@provencereiser.com
Tel +47 905 14 310
www.provencereiser.com

Provencereiser er medlem av Reisegarantifondet